Majestik'e son görev..

Karadeniz Ereğli'de, bir çok restaurantta şef olarak çalışan, ilçenin sevilen ve sayılan isimlerinden, Majestik lakaplı Necati DENİZ (79) hayatını kaybetti.

Gündem Yayın: 29 Şubat 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 29.02.2020 21:17:12
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Korubaşı Mahallesi Pençes Sokak sakinlerinden; merhum Recep ve merhume Emine Deniz’in oğulları; Gülsevim Deniz’in eşi; İbrahim ve Recep Deniz ile Nuray Güler, Tülay Ağar ve Gülay Altay’ın babaları; merhume Nuran Özdemir, merhum Turan Deniz, Nurten Aydeniz, İsmail Deniz, merhume Hatice Deniz ve Sevgi Kürekçi’nin ağabeyleri; Aysel Deniz, Ayşe Deniz, merhum Ahmet Güler, Ereğli Belediyesi personeli Yıldıray Ağar ve Necdet Altay’ın kayınpederleri Majestik lakaplı Necati DENİZ, dün vefat etmişti.

Merhum Necati DENİZ'in cenazesi, bugün öğle namazını müteakip Korubaşı Mahallesi Camii'nde cenaze namazı kılındıktan sonra Mahalle Mezarlığında toprağa verildi. Cenaze törenine merhum Necati DENİZ'in yakınlarının yanı sıra Karadeniz Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Haluk Okur, Belediye Meclis Üyesi ve Kent Konseyi Başkanı Gökhan Günay, mahalle sakinleri ile çok sayıda esnaf ve iş insanı katıldı.

Yeni Ufuk Gazetesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesi ile yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz.

 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.