Kurumsal hafıza unutmadı!

Halil Posbıyık'ın seçim öncesi ziyaretinde, 'Kurumsal hafıza unutmaz' diyen Türk Metal Sendikası, CHP Ereğli İlçe Örgütü'ne gitti.

Siyaset Yayın: 20 Şubat 2020 - Perşembe - Güncelleme: 20.02.2020 19:31:35
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
Takip EtGoogle News

CHP'li Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık'ın yerel seçimler öncesi ziyaretinde, 'Kurumsal hafıza unutmaz' diyen Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanı Metin Ercan'ın ziyaretin zamanlaması da dikkat çekti.

Ziyaretin Zonguldak İl Başkanlığı seçimi sonrasında CHP Kdz. Ereğli İlçe Örgütü'ne giderek gerçekleştirilmesi siyasi kamuoyunda sendikanın Halil Posbıyık'ın üst kurul degelesi yazdırmayan Eylem Ertuğrul'a destek ziyareti olarak algılandı. 

Başkan Ercan ve sendika yönetiminin samimi bir ortamda gerçekleştirdiği ziyarette yaklaşık 45 dakika görüştü. 

Bilindiği gibi 2014 yerel seçimlerinde Türk Metal Sendikası Halil Posbıyık ile olan kavgalarından dolayı AK Parti'ye destek vermişti.  

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.