Kurbanlar Kızılaya...

Pandemi döneminde Kdz.Ereğli halkının gıda, yiyecek, içecek, sağlık malzemeleri ve nakit gibi ihtiyaçlarını karşılayan Kdz.Ereğli Türk Kızılay başkanı Yaşar Ciğer ve ekibi kaymakam İsmail Çorumluoğlu'nun Türk Kızılay'ına bağışladığı 2 adet kurban için teşekkür ziyareti yaptı.

Yaşam Yayın: 16 Temmuz 2020 - Perşembe - Güncelleme: 16.07.2020 22:36:25
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Türk Kızılay’ı Şube Başkanı Yaşar Ciğer, Kaymakam İsmail Çorumluoğlu’nu makamında ziyaret etti. Kaymakam Çorumluoğlu ziyarette bu sene ki kurban bağışını Kızılay’a yaptığını söyledi. 

Ereğli Kızılay Şube Başkanı Yaşar Ciğer, beraberinde ki heyet ile birlikte Kaymakam İsmail Çorumluoğlu’nu makamında ziyaret etti. Yaşar Ciğer, bu sene Kızılay olarak Kurban bağışlarının kabulüne başlandığını kaydettiği konuşmasının ardından Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu’da bu sene ki kurban bağışını Kızılay’a yaptığını söyledi. 

Ciğer ziyaret sonrası yaptığı açıklamasında “ Karadeniz Ereğli Kaymakamı Sayın İsmail Çorumluoğlu’nu ziyaret etmekten ve kaymakamımızın Kızılay'a kurban bağışı yapmasından dolayı büyük memnuniyet duyduk” dedi. Her daim vatandaşların yanında olduğunu belirten Türk Kızılay Şube Başkanı Yaşar Ciğer “Kurban bağışlarını yurtdışı 850, Yurtiçi olarak 1050 lira olarak belirlendi. Kurban bağışlarını Kızılay’a yaparak yıl boyunca vatandaşlarımızın kurban eti kıyma ve kuşbaşı olarak yardıma ihtiyacı insanı olan insanlara da yardıma ihtiyacı olan insanlara dağıtımını gerçekleştireceğiz” dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.