Korktuğum her şey başıma gelir derseniz..

Kişinin kendi yazılımını inşa eden davranışlarının temelini oluşturan durumlara farkında olmadan 5 duyu organıyla bilinçaltına kodladığı düşüncelerden oluşan durumdur.

Yaşam Yayın: 20 Ocak 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 20.01.2021 16:16:47
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Takip EtGoogle News

BİLİNÇALTI KODLAMA

Kişinin kendi yazılımını inşa eden davranışlarının temelini oluşturan durumlara farkında olmadan 5 duyu organıyla bilinçaltına kodladığı düşüncelerden oluşan durumdur.

 

Dünyada karşılaştığımız her olayın olumlu yönlerini görmek, sahip olduğumuz değerlerin farkında olmak, nimetleri görmek beynin olumlu yönden kodlaması olayıdır.

 

Buda bilinçaltındaki verilerin bu format doğrultusunda işlenerek şekillenip hayatımızda bir çıktı oluşturmasına neden olur.  Bunun aksine her şeyin olumsuz yönünü görmek, değerlerin farkında olamama gibi ters yönde aldığımız veriler ise dünyamızda olumsuz bir çıktı olarak karşılaşırız.

 

Bir şeyi  olumlu düşündükten sonra, yok bu böyle olmaz diyerek olumsuz düşüncelere odaklanırsak+1 Pozitif  -1 Negatif =0 gibi karşımıza sonuç çıkarır. Kısacası Pozitif olan düşüncelerimizin ve değerlerimizin farkında olmadan silinmesine yani yok olmasına neden oluruz.

 

Bu tür davranışlar sergileyen insanlar sürekli hayatlarından şikayet eder. Kötü olan her şeyin kendilerini bulduğunu söyleyerek, yaşamlarında oluşturdukları bu kısır döngüyle yaşama durumunda kalırlar.

 

 

Bilinçaltımıza ne verirsek (kodlarsak) onlar önümüze çıktı olarak gelir. Bilinçaltımızda hangi duygu ve düşüncelerde olursak bu bizim hayatımızın gerçeği olacaktır.

 

Bilinçaltı tekrarlara karşı duyarlıdır. Bir şeyi olumlu ya da olumsuz ne kadar çok tekrar edersek bu

er ya da geç hayatımızın gerçeği olacaktır.

 

Kendimiz hakkında olumlu ya da olumsuz ne düşünüyorsak her ne olursa olsun hayatımızda var olacaktır. Bilinçaltımızda her kim içinde ne düşünüyor isek o da bizim hayatımızda var olacaktır.

 

 

Bilinçaltına yüklediğimiz kelimeler, sözler, cümleler, duygular, düşünceler çok önemlidir. Bilinçaltımızda ne varsa Dünyamızı o duygu ve düşüncelerle ifade ederiz.

 

BİLİNÇALTIN’A KODLAMA yaparken KELİMELERE DİKKAT !

 

YAPAMAM

Tüm yapabilme imkanlarınızı kısıtlarsanız, başaracak güce sahip olsanız da artık başaramazsınız.

 

OLMAZ

Olabilecek olan tüm olasılıkların önüne bir SET çekmiş olursunuz. Artık ne yaparsanız yapın ne kadar çabalarsanız çabalayın sistem devre dışı kalır.

 

HERŞEY ÇOK KÖTÜ

İşte tüm iyi olasılıkları ve imkanları silmiş oldunuz.

 

DEĞİŞMEZ ( Böyle geldi böyle gider zihniyeti.)

Yapacak gücünüzde kalmadı bütün kanalları kapatmış oldunuz.

 

GÜVENMEM HİÇ KİMSEYE-HİÇBİRŞEYE

Güvene dayalı tüm kapıları kapattınız. Tüm güven veren şeyler sizden artık uzak.

 

 

SEVMEM

Kalp merkezi, duygular, hisler, sevgiye dair, sevgiye dayalı olan her şey kapandı.

 

İNANMIYORUM

Hiçbir şeyin dolduramayacağı bir boşluk oluşturmuş oldunuz.

 

ŞANSIZIM

Talihsizlikler yakanızı bırakmaz. İşleriniz ters gider. Olacak işleriniz de olmaza döner. Her şey bozulur da bozulur.

 

 

HEP AYNI İNSANLAR-KÖTÜLER BENİ BULUR

Yeni insanların ve yeni işlerin de hayatımıza girmesine yine set kurmuş oldunuz.

 

KORKTUĞUM HERŞEY BAŞIMA GELİR

Ben medyum gibiyim. Falanca zamanda bir rüya gördüm kötü idi. Bak işte çıktı. Böylelikle korkularınızın gerçekleşmesi için onu güçlendirdiniz.

 

BIKTIM USANDIM

Tüm olumsuzluklar yani olumsuz olan her şey üstünüze gelmeye başlayacak.

 

 

NEYE ELİMİ ATSAM KURUR

Bereket kapılarını kapattınız. Rızık yok, aşk yok, para yok, evlilik hayatı berbat yolda, yürürken ayakkabınızın topuğu kırılır ya da araba ile giderken kaza yaparsınız.

 

BUNU ASLA AFFETMEYECEĞİM

Geçmişe takılı kaldınız ve artık özgür değilsiniz.

 

O ZAMAN HERŞEYİ TAM TERSİNE DÜŞÜNÜN VE KODLAYIN..

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.