Kızılca'dan Çanakkale Türküsü yükseldi..

Kdz.Ereğli Kızılca köyü ilk ve ortaokul öğretmenleri 18 Mart Çanakkale Zaferi anısına bir klip hazırlayarak, kendi sesleriyle Çanakkale Türküsü seslendirdiler..

Gündem Yayın: 18 Mart 2021 - Perşembe - Güncelleme: 18.03.2021 16:14:22
Editör -
Okuma Süresi: 33 sn.
Takip EtGoogle News

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü anısına Zonguldak Ereğli Kızılca ilk/Ortaokulu Öğretmenleri Çanakkale Türküsünü seslendirip klip hazırladılar.

Öğretmenlerin Çanakkale türküsü büyük beğeni toplarken, okul müdürü Sedat Akdeniz, "Okulumuz müzik öğretmeni Özkan ZEKi ve Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Ensar ÖĞÜK 'ün yürütücülüğünde gercekleştirilen bu anlamlı çalışmada Kızılca ilk/Ortaokulu öğretmenleri olarak yer almaktan dolayı çok mutluyuz. Bu vesileyle tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle bir kez daha anıyoruz", şeklinde konuştu..

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.