Kızılaydan yangınzede aileye yardım eli...

Kandilli'de evi yanan aileye destek plan Kızılay 9 kişilik ailenin yaralarını sarmaya çalışıyor.

Yaşam Yayın: 21 Mayıs 2020 - Perşembe - Güncelleme: 21.05.2020 22:17:54
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Kızılay Kdz.. Ereğli Şube Başkanı Yaşar Ciğer, yönetim kurulu ve gönüllü Kızılay üyeleri ile birlikte, dün gece Kandilli'de evleri tamamen yanan Karameşe ailesini ziyaret etti. 

EVİ YANAN KARAMEŞE AİLESİNE, GIDA, BARINMA VE PARA YARDIMI

Yanan evde durum tespiti yapan Kızılay Başkan Ciğer ve ekibi, Bilal ve İlhan Karameşe Kardeşlere nakit, gıda ve barınma ile ilgili yardımlar yapıldı.

Başkan Ciğer “Karameşe ailesinin evinin tamamen yanmasından dolayı büyük üzüntü duyduk. Kızılay olarak şu anda yapılması gereken yardımlarımız gerçekleştirdik. Kızılay olarak yardımlarımız devam edecek” dedi. Ciğer ve ekibi yardımların teslim edilmesinin ardında ailenin yanından ayrıldı.

BAŞKAN AYDIN'A ZİYARET ESNAFA MASKE, ELDİVEN VE DEZENFEKTAN

Başkan Ciğer ve beraberindeki heyet daha sonra Kandilli Belediye Başkanı Mustafa Aydın’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Kızılay olarak Koronavirüs salgınında ilçe ve köylerinde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verildi. Ziyaretin ardından Başkan Ciğer ve beraberindeki heyet, esnaf ve vatandaşlara de maske, dezenfektan ve eldiven dağıtımı gerçekleştirdi.

 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.