Kimse Hırsızlıkla İtham Edilmedi...

Kdz.Ereğli Basın Bürosu bir açıklama yaparak, belediye bünyesindeki görev değişikliklerinin gerekçesi içinde hırsızlık gerekçesinin bulunmadığını belirtti.

Gündem Yayın: 29 Mayıs 2020 - Cuma - Güncelleme: 29.05.2020 14:13:31
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
Takip EtGoogle News

Belediyeden yapılan açıklama şöyle:

KİMSE HIRSIZLIKLA İTHAM EDİLMEDİ

Kdz. Ereğli Belediyesi bünyesinde birimler arasında gerçekleştirilen görev değişikliklerine ilişkin bazı basın yayın kuruluşlarında yapılan yanlış ve haksız yorumlara ilişkin bu açıklamanın yapılması gereği doğmuştur.

Bazı çalışanların “hırsızlık yaptıkları, mesai saatleri içinde görevleri dışında etkinlikler gerçekleştirdikleri gibi gerekçelerle görev yerlerinin değiştirildiği” yolundaki iddialar gerçeği yansıtmamaktadır. Kdz. Ereğli Belediyesi’nde  görev yeri değiştirilen  çalışanların hırsızlık vb. suçlarla itham edilmeleri söz konusu değildir. Bunun gibi gerçeği yansıtmayan ve doğru bilgiye dayanmayan yorumlar hem çalışanlara zarar verecek hem de kamuoyunu yanlış yönlendirecektir.

Kdz. Ereğli Belediyesi Basın Bürosu

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.