Kestane toplarken yılan sokuyordu...Zehirli yılanın görüntüsünü çektiler..

Zonguldak Ereğli ilçesi Ketenciler Köyü civarında ormanlık alanda kestane toplamaya çıkan N.A ile F.A adlı vatandaşları az kalsın yılan sokuyordu.

Yaşam Yayın: 02 Kasım 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 02.11.2020 12:29:48
Editör -
Okuma Süresi: 42 sn.
Takip EtGoogle News

Zonguldak Ereğli ilçesi Ketenciler Köyü civarında ormanlık alanda kestane toplamaya çıkan vatandaşı az kalsın yılan sokuyordu.

 

 

 

Kdz.Ereğli Bölgesinde bazı bölgelerde birçok vatandaş Ormanlık  alanlarda zorlu şartlarda kestane topluyor. Kilosu 15 ile 20 tl arasında değişen fiyatlarla satılan kestaneyi toplamak için Ketenciler Köyü Ormanlık alanda gezinirken vatandaşın ayakları dibinde beliren yılanı fark etmesi üzerine diğer arkadaşına F.A seslenerek yardım istedi. Bunun üzerine gelen arkadaşı F.A yılanı etkisiz hale getirerek olası bir yılan sokması ucuz atlatılmış oldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.