Keleş' in Ukrayna Ziyareti...

Ekonomi Yayın: 07 Kasım 2019 - Perşembe - Güncelleme: 07.11.2019 14:51:31
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Zonguldak Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş, Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş önderliğinde Çevre Oda Başkanları ve İş İnsanları ile birlikte Ukrayna Yurt Dışı İş Gezisine katıldı.

Gerçekleşen İş Gezisine, Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Zonguldak TSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, Kdz. Ereğli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş, Devrek TSO Yönetim Kurulu Başkanı Haldun Hacıkulaoğlu, BAKKA Genel Sekreteri Muhammet Ali Oflaz ve İş Heyeti tarafından katılım sağlandı.

Programın ilk günü Ukrayna’nın Odessa şehrinde bir dizi temaslarda bulunuldu. Kdz. Ereğli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş, Odessa Ticaret ve Sanayi Odası ile kardeş Oda Protokolü imzaladı.

Gerçekleştirilen Toplantıda Zonguldak ilinin en büyük yerleşkesinin Kdz. Ereğli olduğuna vurgu yapan Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş şunları ifade etti:

“Ekonomik olarak Ülkemizin en önemli Kuruluşlarını barındırması ile Türkiye’nin Lokomotif Sanayi Şehirlerinden biri, Demir Çelik Fabrikaları, çeşitli Sanayi Kuruluşları ve Tersaneleri ile adından oldukça söz ettirmiş bir şehirdir Kdz. Ereğli. İki Ülke arasındaki Ticaret hacminin artması için var gücümüzle çalışmalıyız. Karşılıklı Feribot seferleri koyarak Turizm ve Ticareti geliştirmek her iki ülke açısından da son derece önem arz etmektedir. Kherson şehrinden Buğday yüklü gemiler Ereğli’ye gelmeye başladı bu durum Ticaret için önemli bir adımdır.”

Toplantı’nın devamında Heyette yer alan İş İnsanları kendilerini ve Firmalarını tanıtarak sektörleri hakkında geniş bilgiler verdiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.