Kdz.Ereğliye yakışır kent meydanı tanıtıldı...

Kdz.Ereğli Belediyesi, Kent Meydanı, Katlı Otopark, Belediye Binası ve Halk Kafe Projeleri Tatoğlu Kültür Merkezinde basına ve halka tanıtıldı..

Siyaset Yayın: 04 Temmuz 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 04.07.2020 00:29:13
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
Takip EtGoogle News

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, tanıtım öncesi yaptığı konuşmada projelerin kendisini heyecanlandırdığının altını çizerek; "Ne pahasına olursa olsun. Gerekirse belediyenin kirada olan gayrımenkullerini satarak; bu projeleri hayata geçireceğiz" dedi.

Kent Meydanı, Otopark ve Belediye Hizmet Binası projelerini çizen İTÜ'den Prof.Dr. Sinan Mert Şener, eski belediye binasının yerine konulacak Kültür ve Sanat Merkezi projesinin mimarı Kumru Apaydın Altıgör ve Halk Kafe projesini tasarlayan Kdz.Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Haluk Okur, sinevizyon eşliğinde proje detayları açıkladı.

Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Hüseyin Sami Uyar'ın da katıldığı proje tanıtımında, Başkan Posbıyık katılımcılara hediyeler takdim etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.