Kdz.Ereğli Müftüsü de gitti..

Dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'nın valiler kararnamesini imzalamasının ardından Zonguldak Valisi merkeze Başmüffettiş olarak çekilmişti. Bugünde Kdz.Ereğli Müftüsü Recai Albayrak Yalova Çınarcık Müftülüğüne atandı.

Yaşam Yayın: 10 Haziran 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 10.06.2020 21:59:29
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Müftülüğün boşalan kadrosuna  Konya Meram müftüsü Sabri Kütükçü getirildi.

 

sesi’nde 1984 yılında tamamladı.1985 yılında Ordu ili Aybastı ilçesi Hisarcık Köyüne İmam - Hatip olarak atandı.

1985 yılında başladığı Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesini 1990 yılında tamamladı. Aynı yıl, Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı Selçuk Eğitim Merkezine kaydoldu. Öğrencilik döneminde Konya Merkez’de İmam Hatip olarak çalıştı. 1993 yılının ağustos ayında İhtisas eğitimini tamamladı.

21 Aralık 1993 tarihinde Diyarbakır Hani İlçesi’ne Müftü olarak atandı. 1995 yılında vatani görevini tamamlamak üzere askere gitti. Asker dönüşü sırasıyla Ordu-Mesudiye, Ordu-Kabadüz, Samsun-Yakakent, Mersin-Silifke, Mersin-Toroslar, Gaziantep-Şehitkamil ilçelerinde İlçe Müftüsü olarak görev yaptı.

Kütükçü 05.09.2014 tarihinden bu Meram İlçe Müftülüğü görevinde bulunuyordu.

Sabri KÜTÜKÇÜ; evli ve 5 çocuk babası.

 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.