Kdz.Ereğli'de fahiş fiyat denetimi!

Kdz. Ereğli Belediyesi Zabıta ekipleri, dezenfektan, maske ve kolonya satışı yapan iş yerlerine fahiş fiyat denetimi gerçekleştirdi.

Ekonomi Yayın: 16 Mart 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 16.03.2020 17:56:30
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Kdz. Ereğli Belediyesi yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınını önlemeye yönelik dezenfektan çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Başkan Halil Posbıyık’ın talimatıyla temizlik ve dezenfekte çalışmaları kent genelinde devam ederken Belediye Zabıta ekipleri de fiyat denetimine çıktı.

Zabıta ekipleri dezenfektan, maske ve kolonya satışı yapan marketlere, eczanelere ve medikalcilere yönelik fahiş fiyat denetimi gerçekleştirdi.

Marketlere, eczanelere ve medikalcilere fahiş fiyat denetimi

Özellikle kolonya, dezenfektan, maske, el sabunu ve genel temizlik maddelerine yönelik denetim yapan ekipler, fiyat etiketlerini inceledi. Zabıta ekipleri, iş yeri sahiplerine virüs haberlerinin ardından fiyatların artıp artmadığını sordu.

Zabıta ekiplerinin denetiminde herhangi bir olumsuzluğa ve fiyat artışına rastlanmazken, iş yeri sahipleri de denetimlerin hem kendileri hem de vatandaşlar açısından son derece olumlu olduğunu belirttiler.

Zabıta ekiplerinin fahiş fiyatlara yönelik denetimleri devam edecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.