Kdz.Ereğli Çayırlı Köyü'nde 60 kişi karantinada...

Kdz.Ereğli'ye bağlı Çayırlı Köyü'nde 14 hanede 60 kişi karantinaya alındı.

Gündem Yayın: 10 Haziran 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 10.06.2020 14:13:16
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Çayırlı Köyünde yaşayan T.A, Alaplı'da bir bankanın ATM'sinden para çektikten sonra döndüğü evinde gece rahatsızlandı. Yüksek ateş nedeniyle Ereğli Devlet Hastanesi'ne başvuran T.A.'nın yapılan Kovid-19 testinden pozitif sonuç gelince aile bireylerine de test uygulandı. Oğlu B.A.'nın da testi pozitif çıkarken diğer aile fertlerinden 2 kişinin test sonucu bekleniyor. Ereğli Devlet Hastanesi'nde aynı aileden 4 kişinin hastanedeki tedavisi devam ediyor.

Köy Muhtarı Ercan Aydın, Önder Gazetesi  muhabirine yaptığı  açıklamada: "Evet doğru, köy fertlerimizden biri Alaplı'da ATM'den para çektikten sonra evine gelince yüksek ateşleniyor. Kaldırıldığı hastanede testi de pozitif çıkıyor. Aynı aile de şuan hastanede tedavi altında. 2 Kişi pozitif diğerlerinin sonuçları bekleniyor. Bu doğrultuda ailenin komşuları ve temas ettiği kişilerin de olduğu 14 hanemizde 60 kişi karantinaya alındı. Sağlık ekiplerimiz konuyu yakından takip ediyor. Jandarma burada. Bizde muhtar olarak 14 hanemizde yaşayan 60 kişinin ihtiyaçlarının karşılanması için üzerimize düşeni yapacağız. İnşallah bu virüs salgınından biran önce kurtuluruz"
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.