Kdz.Ereğli Belediyesi'nden çocuklara hediye...

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, koronavirüs salgını nedeniyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı evlerinde geçirecek olan ilkokul öğrencisi 8 bin çocuğa puzzle hediye ediyor. Boyama kitabının da olduğu hediyeler mahalle mahalle dolaşılarak çocuklara evlerinde teslim ediliyor.

Kültür Yayın: 22 Nisan 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 22.04.2020 12:00:51
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Takip EtGoogle News

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bu yıl koronavirüs salgını nedeniyle evlerinde kutlayacak olan ilkokul öğrencilerine Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’tan hediye var.

İlkokul 1., 2., 3 ve 4. sınıf öğrencileri için hazırlanan puzzle ile boyama kitaplarının dağıtımları belediye ekipleri tarafından 31 mahallede yapılıyor.

HEDİYELERİN DAĞITIMI DEVAM EDECEK

Hediyeler öncelikli olarak Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne mail ve telefon ile şu ana kadar başvuruda bulunan 4 bin çocuğun adreslerine teslim ediliyor. Başvuruda bulunamayan çocukların hediyeleri okul ismi ve sınıf bilgileri de belirtilerek Pazartesi gününden itibaren Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nden temin edilebilecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.