Kdz.Ereğli Belediyesi 2 Kriz Masası oluşturdu.

Ekonomi Yayın: 08 Şubat 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 08.02.2020 14:59:05
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık yoğun kar yağışı nedeniyle durumla ilgili bir açıklama yaptı.

Posbıyık ” Kar yağışı bastırdı. Bu sebepten dolayı Kdz. Ereğli Belediyesindeki tüm ekiplerimiz görev bölümlerini yaptı. Ereğli’deki tüm mahallere ekiplerimizi dün gece itibari ile yerleştirdik. Yine dün geceden itibaren buzlama noktasında da büyük bir faaliyet yapıldı. Kriz merkezi oluşturduk. Gelen tüm çağrılar dikkate alınarak anında araçlar gönderilerek müdahale ettik. Ancak bu sefer farklı bir uygulama yaparak araçlar belediye şantiyesinden değil, belirli bölgelere acil müdahale için yerleştirdiğimiz araçlar, gelen çağrıya yakın noktadan hareket ederek anında soruna cevap veriyor. Şu anda iki kriz masamız var. Bir tanesi Fen İşleri Müdürlüğünde diğeri ise Zabıta müdürlüğünde. İkisi ortak koordineli şekilde çalışıyor. Şuanda ufak tefek müracaatların dışında önemli bir yol kapanış sorunu yok. Ana yollarımız açık durumda. Mahallelerde ise ekip arkadaşlarımız irtibat içindeler. Araç bakımından hiçbir sıkıntımız yok. Tuz bakımından yüksek stokumuz var. Hiçbir sıkıntımız yok.” açıklamasında bulundu.

https://youtu.be/6vWFDuZtMUc

Diğer taraftan rahatsızlanan ve tedavisi yapılan  bir hasta Kdz.Ereğli Belediyesi Zabıta ekiplerini ait özel bir araçla tedavisi yapıldığı yerden alınarak Kıyıcak Bölgesine evine götürüldü.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.