Kdz Ereğli Emniyeti plajlar bölgesini ablukaya aldı..

Kdz.Ereğli Emniyeti trafik ekipleri plajlar bölgesinde hız tapan araçlara ceza kesmeye devam ediyor.

Asayiş Yayın: 01 Temmuz 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 01.07.2020 20:44:46
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Takip EtGoogle News

Havaların ısınmasıyla birlikte Kdz Ereğli Plajları olan Sevgi ve Dostluk plajlarına halkın yoğun talep göstermesi, araçlarını yol kenarlarına parketmeleri ve karayolu kenarında yayaların yoğunluk oluşturması nedeniyle herhangi bir kazaya sebebiyet vermeme adına önlem amaçlı Kdz.Ereğli Emniyeti trafik ekipleri plajlar bölgesinde hız tapan araçlara ceza kesmeye devam ediyor. Denetimlerini sıklıkla devam edeceklerini söyleyen Kdz.Ereğli Emniyet Müdürü Hakan Çelik, bugünde yol  denetimlerini gerçekleştirdiklerini, denetimlerde 8.00-20.00 saatleri arasında, İlçemiz Plajlar Mevkii Alaplı istikametinde  yapılan Hız denetimlerinde:
9 adet Kamyonet 
5 adet Otomobil
8 adet Çekici 
1 adet Minübüs olmak üzere 23 araca Hız sınırını ihlâlden toplam 5984 ₺ idari para cezası uygulanmıştır. açıklamasını yaptı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.