Kaymakamlık'tan videolu "evdekal" çağrısı...

Kdz.Ereğli halkına: 'Sizden tek isteğimiz var; zorunlu olmadıkça lütfen evlerinizden dışarı çıkmayınız'....

Yayın: 29 Mart 2020 - Pazar - Güncelleme: 29.03.2020 01:29:58
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News
Karadeniz Ereğli Kaymakamlığı, hazırladığı video ile ilçe halkına "EVDE KAL" çağrısında bulundu.
 
Videoda Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu'nun yanı sıra Ereğli Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Vildan Türkeli,  Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Hakan Çelik, Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Aksoy, Ereğli İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Erkan Bülbül ile Ereğli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Abdullah Hasçelik görüş belirterek vatandaşlara evde kalmaları konusunda uyarılarda bulundular.
 
Videoda şu görüşlere yer verildi:
Gerek kaymakamlığımız, gerek belediyemiz, gerekse sivil toplum kuruluşlarımız ve siyasi parti başkanlarımız ile beraber; sizlere daha iyi hizmet sunabilmek için var gücümüzle 24 saat esasına göre elimizden geleni yapıyoruz.
 
 
Bu süreçte sizden tek isteğimiz var; zorunlu olmadıkça lütfen evlerinizden dışarı çıkmayınız. Bu virüsü birlik, beraberlik içerisinde daha dikkatli davranarak yeneceğiz. Tüm kamu kurum ve kuruluşlarımız, vefa grubumuz sizlerin emrindedir.
 
Bu duygu ve düşüncelerle, sizlere tekrar evde kalınız diliyorum, sağlık sıhhat diliyorum."
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.