Kaymakam Çorumluoğlu pandemi denetimlerini Ormanlıda da sürdürdü.

Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu'nun başkanlığında Ormanlı Beldesi'nde Maske Denetimi Yapıldı

Gündem Yayın: 23 Eylül 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 23.09.2020 22:25:56
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

 

Kaymakamlıktan maske denetimine ilişkin yapılan açıklama şöyle;

'Sayın Kaymakamımız İsmail ÇorumluoğluBaşkanlığında Ormanlı Beldemizde Maske Denetimi Yapıldı.

İçişleri Bakanlığımızın talimatları gereği, 23 Eylül 2020 tarihinde, Covid-19 salgınıyla mücadelenin etkin bir şekilde sürdürülebilmesi amacıyla, Ülkemiz genelinde 81 il ile birlikte İlçemiz Ormanlı Beldesinde de eş zamanlı olarak, Kaymakam İsmail Çorumluoğlu'nun katılımıyla denetimler yapılmıştır. 


 

Denetime Sayın Kaymakamımız İsmail ÇorumluoğluOrmanlı Belediye Başkanı Sayın Bayram Başol, Ormanlı Jandarma Komutanı, İlçe Tarım Müdür V. ve yetkililer katıldı.

 

Periyodik olarak benzeri denetlemelerin icra edildiğini ifade eden Kaymakam Çorumluoğlu,bugün bir farkındalık olması için, “Sağlık için hepimiz için” mottosu ile bir denetleme gerçekleşeceğini, bu denetlemenin amacı ceza yazmak değil, insanları uyarmak, salgınla mücadeleyi anlatmak olduğunu ifade etti.

Yapılan bu denetimler sırasında rehberlik edici ve bilinçlendirmeye yönelik faaliyetlere ağırlık verilmiş, maske dağıtılmıştır.'


 

Daha sonra Belde Belediye Başkanı Sayın Bayram Başol’u makamında ziyarette bulunan Kaymakamımız,  belediyece yürütülen işler hakkında bilgi aldıktan sonra ziyaret sona ermiştir.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.