Kaymakam Çorumluğlu'nun 23 Nisan mesajı...

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından tüm dünya çocuklarına armağan edilen ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ gelecek nesillere verilen önemin ve güvenin de simgesi olmuştur.

Siyaset Yayın: 22 Nisan 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 22.04.2020 11:41:54
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Kurtuluş Savaşımızın en önemli dönüm noktası olan 23 Nisan 1920 milletimizin bağımsızlık ve özgürlük iradesini tüm dünyaya ilan ettiği, Türkiye Büyük Millet Meclisimizin açıldığı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm çocuklara bayram olarak armağan ettiği özel bir gündür.

Tarihimizin dönüm noktalarından biri olan, halkın iradesinin her şeyin üstünde olduğunu Atatürk’ün “Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir” sözleri ile tüm dünyaya duyurmuş olduğu bu güzel günün 100. yılını kutlamanın gurur ve coşkusunu yaşıyoruz.

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından tüm dünya çocuklarına armağan edilen ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ gelecek nesillere verilen önemin ve güvenin de simgesi olmuştur.

Bizlerin de daha güçlü ve daha huzurlu yarınlar için geleceğimizin güvencesi, teminatı çocuklarımızı, çağın gerektirdiği bilgi ve becerilerle donatarak, en iyi şekilde yetiştirmek, geleceğe hazırlamak hepimizin ortak hedefidir.

Tüm dünyada ve Ülkemizde yaşanan Koronavirüs önlemleri nedeniyle bu yıl okul bahçeleri yerine, evlerde yapılacak olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını sağlıklı güzel günlerde, hep birlikte coşkuyla kutlayacağımız nice güzel yılların olmasını temenni ediyoruz.

Bu anlamlı günde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, bu vatan için canını feda eden tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, yaşama sevincimizin sürekli olması dileğiyle tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum.

 

 

İsmail ÇORUMLUOĞLU

                                                                                                                     Kaymakam

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.