Kayıp genç kız her yerde aranıyor…

Teknoloji Yayın: 08 Aralık 2019 - Pazar - Güncelleme: 08.12.2019 19:29:24
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 53 sn.
Takip EtGoogle News

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinden sabah saatlerinde evinden çıkarak bir daha haber alınmayan Merve Sarıca ailesi ve yakınları tarafından her yerde aranıyor. Genç kızın ailesi ve yakınları Merve Sarıca’yı gören ya da yerini bilenlerin insaniyet namına 0 532 724 1204 numaralı telefona bilgi verilmesini istediler.

Ören Yenimahalle’ de ki evinden sabah saatlerinde çıkan Merve Sarıca’dan haber alamayan ailesi ve yakınları, genç kızın gidebileceği yerlere bakarak haber almaya çalıştı. Bu saate kadar Sarıca’dan haber alamayan ailesi ve yakıları durumu polise bildirdi. Sosyal medya üzerinden de genç kızın bulunması için paylaşımlarda da bulunulurken, Merve Sarıca’yı gören ya da yerini bilenlerin insaniyet namına 0 532 724 1204 numaralı telefona bilgi verilmesini istendi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.