Kampüs'ün temeli atıldı ...

Ekonomi Yayın: 10 Şubat 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 10.02.2020 17:56:58
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 58 sn.
Takip EtGoogle News

Kdz.Ereğli Kaymakamı İsmail ÇORUMLUOĞLU, Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil POSBIYIK, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arslan KELEŞ, Esnaf Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi Yücel OKTAY, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cevdet CİVELEK, AK Parti İlçe Başkanı M.Fatih ÇAKIR, CHP İlçe Başkanı Dr. Eylem Ertuğ ERTUĞRUL, MHP İlçe Başkanı Rahman DEMİRTÜRK, İYİ Parti İlçe Başkanı Dr. Evrim BALBALOĞLU ve BBP. İlçe Başkanı Turabi ÇELİK’ in katılımı ile Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Mustafa ÇUFALI ziyaret edilmiştir.

Bu ziyarette Kampüs alanındaki son gelişmeler ve yapılacak Fakülteler değerlendirilmiş ve bundan sonra izlenecek yol haritası görüşülmüştür. Olumlu havada geçen ziyaret sonrasında inşaatlara Proje sonrasında ivedi başlanılması ve yeni Fakültenin kurulması için istişarelerde bulunulması kararıyla ziyaret sona erdirilmiştir. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.