Kadına şiddette İstanbul sözleşmesini uygulayın!

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü’nde belediyede çalışan kadın personelle bir araya gelerek ‘Kadına Şiddete Hayır’ dedi.

Siyaset Yayın: 25 Kasım 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 25.11.2020 19:44:10
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Kdz. Ereğli Belediyesi’nin kadın çalışanları 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü’nde Belediye Başkanı Halil Posbıyık ile birlikte ‘Kadına Şiddete Hayır’ mesajı verdi.

Başkan Posbıyık, belediye avlusunda bir araya geldiği kadın personel ile birlikte İstanbul Sözleşmesi’nin Uygulanmasınıistedi. Kdz. Ereğli Belediyesi olarak kadına yönelik şiddete karşı çalışmaları kararlılıklasürdüreceklerini ifade eden Posbıyık, şunları söyledi:

“Kadına yönelik şiddete ‘hayır’ diyoruz. İstanbul Sözleşmesi’nin uygulanmasını istiyoruz. Son yıllarda kadına yönelik şiddet iyice arttı. Bilmiyorum insanlar mı canavarlaştı, eskiden oluyordu da iletişim araçları bu kadar yaygın değildi biz mi duymuyorduk. Ekonomik nedenlerden mi bu hale gelindi, bilmiyorum. Biz Ereğli Belediyesi çalışanları kadın arkadaşlarımızla birlikte burada ‘Kadına Şiddete Hayır’sloganıyla, ‘İstanbul Sözleşmesi Uygulansın’sloganıyla bir araya geldik. Kadınlarımızı, bacılarımızı, annelerimizi, bizi bu yaşlaragetiren büyüklerimizi, her noktada güzellikler yaratan kadınlarımızı her zaman destekliyoruz. Onlar sevgiye ve saygıya layık. Onlara yönelik şiddet kabul edilemez. Kadına Şiddete karşı çalışmalarımızı Ereğli Belediyesi olarak sürdürmeye devam edeceğiz. Onun için hep beraber ‘Kadına Şiddete Hayır’ diyoruz.”

Tümbel-Sen Belediye Temsilcisi MaideKelenpeli tarafından belediyede çalışan kadınlara, üzerinde ‘İstanbul Sözleşmesi Uygulansın’ yazılı maske dağıtıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.