İzmirlioğlu İlkokulu’ndan bir başarı imzası daha..

Sabancı Üniversitesi tarafından yürütülen, bu yıl 17. si düzenlenen Eğitim Reformu Girişimi , Eğitimde İyi Örnekler Konferansına Kdz.Ereğli İzmirlioğlu ilkokulu öğretmenleri davet edildi.

Eğitim Yayın: 08 Mayıs 2020 - Cuma - Güncelleme: 08.05.2020 01:21:27
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
Takip EtGoogle News

Sabancı Üniversitesi tarafından yürütülen, bu yıl 17. si düzenlenen Eğitim Reformu Girişimi , Eğitimde İyi Örnekler Konferansına Kdz.Ereğli İzmirlioğlu ilkokulu  öğretmenlerinden Şadiye ÇAKIR, Figen ÖZCAN,Şener KARABİNA değerlendirme sonucunda “Drama ile Kitaplarda Yolculuk” çalışmaları ile davet edildiler. 

 

Kdz.Ereğli İzmirlioğlu ilkokulu geçtiğimiz günlerde TBMM’nin 100.yıl açılış yılına özel oluşturduğu ETWİNNİNG projesi ile  farklı illerden 244 öğretmenin katılımını sağlayarak Padlet üzerinden yazdıkları mısralar derlenerek BEN ÖĞRETMENİM 100 mısra 100 öğretmen ile 100. yıla atfen yazılarak şiirini oluşturmuşlar büyük beğeni toplamışlardı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.