İzinsiz girdiler yurt dışını aradılar!

Teknoloji Yayın: 02 Ocak 2020 - Perşembe - Güncelleme: 02.01.2020 19:07:59
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 50 sn.
Takip EtGoogle News

Kdz.Ereğli’de, vatandaşların telefon hatlarından yurt dışı araması yapan 2 kişi yakalandı. Bu olay akıllara, "Acaba bu denli zahmete girenler neden Türk Telekom sabit hattına girerek yurt dışını aradı? Bu işin FETÖ ile bağlantısı var mı?" sorularını akıllara getirtti.

Yapılan çalışmalardan sonra suç unsuru ekipmanları ele geçiren emniyet yetkilileri, yapılan sorgulamadan sonra şahısları Cumhuriyet Başsavcılığına sevk etti.

27 Aralık 2019 Cuma günü Kdz.Ereğli Elmatepe Mahallesi'nde Türk Telekom’a ait dağıtım kutusundan, izinsiz olarak  telefon hatlarına giriş yaparak, yurt dışı araması gerçekleştiren iki şüpheli, yapılan takip sonucu Bartın'da yakalandı.

Kdz.Ereğli’ye getirilen şüpheliler E.Y ile M.K yapılan soruşturmadan sonra mevcutlu olarak Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.