İlçe bazında komisyona üye olan tek ilçeyiz...

Kdz. Ereğli Belediye İtfaiyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Türkiye Belediyeler Birliği’nin ortaklaşa kurdukları ‘Türkiye İtfaiye Komisyonu’na seçilen ilk ilçe itfaiyesi oldu. Komisyon ilk toplantısını video konferans yöntemiyle yaptı.

Yaşam Yayın: 08 Temmuz 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 08.07.2020 19:02:23
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
Takip EtGoogle News

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Türkiye Belediyeler Birliği’yle (TBB) ortaklaşa ‘Türkiye İtfaiye Komisyonu’nu kurdu. Kdz. Ereğli Belediye İtfaiyesi, Türkiye İtfaiye Komisyonu’na seçilen ilk ilçe itfaiyesi oldu.

10 Büyükşehir Belediye İtfaiyesi, 2 İl Belediye İtfaiyesi ve Kdz. Ereğli Belediye İtfaiyesi’nden oluşan ‘Türkiye İtfaiye Komisyonu’ ilk toplantısını video konferans yöntemiyle yaptı. TBB Genel Sekreteri ileÇevre ve Şehircilik Bakanlığı Şube Müdürü’nün de katıldığı konferansta Kdz. Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürü Muhammet Ali Ateş de hazır bulundu.

Ateş, toplantı ardından şu değerlendirmeyi yaptı:

“Konferansta itfaiye mesleğinin sorunlarına, çalışma şartlarına, statüsüne, ekipman, malzeme ve tek tip kılık kıyafet konularına, afet ve acil durumlarda itfaiyenin ve Afad’ın koordineli çalışma sistemlerine değindik. Bizlere teşkilatımızın büyüyüp, gelişmesi için gerekli bütün desteği veren Belediye Başkanımız Halil Posbıyık’a teşekkür ediyoruz. Türkiye İtfaiye Komisyonu’nda Batı Karadeniz Bölgesi’ni en iyi şekilde temsil etmek için çalışacağız.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.