Halk otobüslerinde temassız ödeme...

Kdz. Ereğli Çilek Özel Halk Otobüslerinde temassız kredi kartı ile ödeme dönemi başladı.

Gündem Yayın: 04 Eylül 2020 - Cuma - Güncelleme: 04.09.2020 19:55:47
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Kdz. Ereğli Belediyesi denetimindeki halk otobüslerinden yararlanan yolcular, kent kart yanında temasssız kredi kartıyla da otobüs ücretini ödeyebilecekler.

Belediye Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nün konuyla ilgili açıklaması şöyle:

“Belediyemiz denetimindeki Çilek Özel Halk Otobüslerinde temassız kredi kartı ile ödeme dönemi başladı.

115 Halk Otobüsünde temassız özelliği bulunan kredi kartı ile ödeme yapılması için çalışmalar tamamlandı ve uygulamaya geçildi.

Pandemi dolayısıyla şoför ve yolcular arasında para alış- verişi hastalığın seyrine olumsuz etki yarattığından temassız özelliği bulunan kredi kartları ile bu etkiyi en aza indirmek ve özellikle şehir dışından gelen ve kent kartı olmayan vatandaşlara kolaylık sağlanması amaçlandı.

OTOBÜSLER DEZENFEKTE EDİLDİ
Pandemide rakamların artış göstermesinin ardından Kdz. Ereğli Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü denetiminde Çilek Özel Halk Otobüslerinin tamamı dezenfekte edildi.

Çalışmalar belirli aralıklarla devam edecek.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.