Grup Şampiyonu oldular...

Dünya Yayın: 29 Ocak 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 29.01.2020 14:01:55
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 57 sn.
Takip EtGoogle News

Kdz.Ereğli Belediyespor Karabük’te düzenlenen Yıldız Kızlar 1. Grup maçlarında oynadığı 4 maçı da kazanarak grup şampiyonu oldu.

Kdz. Ereğli Belediyespor Karabük’te düzenlenen Yıldız Kızlar 1. Grup maçlarında oynadığı  4’üncü maçında finalde Karabük Gençliği 4-1 yenerek grup şampiyonu oldu.

Maçın gollerini Esra (2), Büşra (2) atarken Kdz. Ereğli Belediyespor Yıldız Futbol Takımı oynadığı 4 maçta 29 gol attı kalesinde sadece 2 gol gördü.

Kdz. Ereğli Belediyespor Yıldız Kız futbol takımı elde ettiği bu başarı  ile 150 takım arasında ilk 60 takım arasına girerek Türkiye şampiyonasında bir üst kademeye yükseldi.

Kdz. Ereğli Belediyespor Genel Sekreteri Satılmış Yiğit, Kız Futbol takımı Antrenörü Faruk Varlık, yardımcı antrenörler Tuğce Demirel Erbakıcı, Sinem Elmas Altunbaş ve futbolcular şampiyonluk sonrası büyük sevinç yaşadı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.