Gazeteciler deneme uçuşuna katıldı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Burulaş'ın deniz uçağı seferlerinin tanıtımı kapsamında gazeteciler, Gemlik'teki iskeleden kalkan uçakla, deneme uçuşuna katıldı.

Yaşam Yayın: 26 Mart 2013 - Salı - Güncelleme: 26.03.2013 16:19:49
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 58 sn.
Takip EtGoogle News

Sabah saatlerinde İstanbul'daki Haliç İskelesi'nde yapılan tanıtım toplantısının ardından Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve beraberindekiler, ''Seabird'' adı verilen uçakla Gemlik'e geldi. Altepe, burada yaptığı açıklamada, uçuşların başlamasıyla İstanbul ile Bursa'nın daha da yakınlaşacağını söyledi.

''Bu proje Bursa ile İstanbul'u birbirine yaklaştıracak. Bursa, Türk ekonomisinin kalbi İstanbul'a daha da yakınlaşacak'' diyen Altepe, ''Daha önce deniz yolu ile İstanbul'a bağlantı kurmuştuk. Şimdi de hava bağlantısı kuruyoruz. Buradan kalkan uçak, yaklaşık 20 dakika sonra İstanbul'a inecek. İstanbul bizim için önemli bir pazar. Bursa ekonomisinin gelişmesi için önemli bir proje bu. Özellikle mesafe nedeniyle İstanbul'dan Bursa'ya gelmekten kaçınanlar, bu imkanla rahatlıkla buraya gelebilecekler'' ifadelerini kullandı.

Daha sonra basın mensupları, Gemlik deniz terminalinden yapılan deneme uçuşuna katıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.