Festivalde muhteşem final!..

Ekonomi Yayın: 08 Temmuz 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 08.07.2019 13:48:37
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

21.Uluslararası Sevgi Barış Dostluk Kültür ve Sanat Festivali muhteşem finalinde Koray Avcı ve Yıldız Tilbe unutulmaz dakikalar yaşattı. 

Gün boyu süren dolu dolu etkinliklerin ardından akşam saatlerinde Koray Avcı ve Yıldız Tilbe festivalin finaline damgasını vurdu.

Festivalin final gününde ilk olarak sahne alan Koray Avcı seslendirdiği parçalar ve sahne performansıyla göz doldurdu. Hayranları tarafından büyük bir coşkuyla izlenen Avcı’nın samimi ve içten davranışları izleyicilerden tam not aldı. Avcı, yaklaşık iki saat sahnede kaldı.

Koray Avcı’nın ardından Yıldız Tilbe, “Delikanlım” şarkısıyla sahneye çıktı. Gerek şarkıları gerekse dansıyla izleyenlere unutulmaz dakikalar yaşatan Yıldız Tilbe yaklaşık olarak iki saat sahnede kaldı.

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ve eşi Neriman Posbıyık, ünlü sanatçı Koray Avcı ve Yıldız Tilbe’ye festivale katkılarından dolayı teşekkür ederek, çeşitli hediyeler takdim ettiler.

Festival, muhteşem havai fişek gösterisiyle sonlandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.