Fabrikada büyük patlama 1 ölü...

Devrek’in Çaydeğirmeni Beldesinde meydana gelen patlamada bir kişi yaşamını yitirdi.

Asayiş Yayın: 13 Temmuz 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 13.07.2020 11:10:36
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Çaydeğirmeni Beldesinde kurulu bulunan Salyangoz Fabrikasında sabah saatlerinde büyük bir patlama meydana geldi. Fabrikanın buhar kazanının patlaması sonucunda fabrikada çalışan 55 yaşındaki Bahattin Oruç işçi yaşamını yitirdi. Patlamayla fabrikada büyük hasar meydana geldi.

   Olay yerine Devrek ve Çaydeğirmeni itfaiye ekipleri sevk edildi. Patlama çevre köylerde panik etkisi yarattı.

PATLAMAYLA UYANDIK

    Patlamanın yaşandığı Çaydeğirmeni Beldesi Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, patlamayla uyandıklarını, söyledi. Gebeş şöyle konuştu: “Hepimize geçmiş olsun. Çaydeğirmeni beldemizde bu sabah saat 5.30 saatlerinde tahlisiz bir kaza oldu. Patlama sesiyle uyandık. Bende yakın oturuyorum. Ardından jandarmamızla olay yerine geldik. Sağlık ekipleri ve savcımız da geldi. Patlamamız sebebi henüz belli olmamakla birlikte buhar kazanın bir patlama meydan gelmiş. Sebebi henüz nedir bilinmiyor. Fabrika sahibi kurallara riayet eden, makinelerin sürekli bakımını yaptıran bir tesis. Bizim de gurur duyduğumuz medarı iftarımız olan bir tesis. Vefat eden arkadaşımızda bizim yakinen tanıdığımız bir arkadaşımızdı. Gerçekten çok vahim bir olay. Allah beterinden korusun. Allah böyle kazaları bir daha yaşatmasın. Rahmetlinin yakınlarından baş salığı diliyorum, iş yeri sahibine, beldemize ve ülkemize baş sağlığı diliyoruz.”

     Cumhuriyet Savcısı ve jandarma ekiplerinin fabrikadaki çalışması sürüyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.