Ertan Alput Öğretmen hayatını kaybetti

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinin tanınmış eğitimcilerinden Utku Koleji'nin kurucularından olan Ertan Alput Öğretmen, 73 yaşında hayatını kaybetti.

Eğitim Yayın: 31 Ekim 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 31.10.2020 23:22:36
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Takip EtGoogle News
Bir dönem Zonguldak’ta “Yılın Öğretmeni” de seçilen ve Ereğli’de emekli olmadan önce Cumhuriyet Okulu’nun müdürlüğünü yapan Ertan Alput bugün yaşama veda etti. Ertan Alput, emekliliğinin ardından öğretmen arkadaşları ile birlikte Utku Eğitim’i kurmuştu. Merhum Alput'un cenazesi, yarın İstanbul’da Şakirin Camisi’nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.
Gazete TÜRK ailesi olarak, merhum Ertan Alput'a Allah'tan rahmet; kederli ailesi ile yakınlarana başsağlığı ve sabır diliyoruz.
 
Kandilli Kültür Derneği tarafından 2012 yılında İstanbul'da düzenlenen Kandilliler buluşmasına yakın dostları ile birlikte görülüyor Ertan Öğretmen. Ön sırada soldan üçüncü Ertan Alput. 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.