Ereğlide günde 7-8 vaka...

Kdz. Ereğli`de vaka sayısı 200’u geçti. ilçede 4 sağlık çalışanının da test sonucu pozitif çıktı. Bir giyim mağazında 3 vaka daha!...

Gündem Yayın: 26 Ağustos 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 26.08.2020 18:20:14
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Kdz. Ereğli’de bir günde ortalama 7-8 virüs vakası görülüyor.

Vaka sayısının 200’u aştığı ilçede 4 sağlık çalışanının da test sonucu pozitif çıktı.

İlçe Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu,4 kişinin hayatını kaybettiği ilçede salgın hastalığın normal seyrinde ilerlediğini belirterek, 'İlçemizde günlük olarak 7-8 vaka gelmeye devam ediyor.” dedi.

Sağlık çalışanımızda pozitif vakalar çıktı

Kaymakam Çorumluoğlu, 'Hastanemizde de yoğunluğa dayalı bir daralma yok. Şu anda yeterli düzeyde.Bu hafta farklı olarak birkaç sağlık çalışanımızda pozitif vakalar çıktı. Hastalığın genel seyri olarak da çok yoğunluk gözükmüyor.

Hastalarımızı, hastanede çok fazla tutmuyoruz. Tomografilerini çekiyoruz, zor durumda olanları hastanede yatırıyoruz. Diğerlerini ayakta tedavisine başlayıp, evlerine götürüyoruz. Ve evlerinde ilaç tedavisine başlıyoruz. Filyasyon ve diğer denetimlerimiz devam ediyor. “açıklaması yaptı.

Ereğli Giyim Mağazalarında 3 Vaka çıktı

Öte yandan ülke geneli zincir giyim mağazalardan birinin Kdz. Ereğli Şubesinde 3 çalışanında virüse yakalandığı belirtildi.

Mağaza personeline virüs testi yapılacak. Personele ve müşterilere virüs bulaşma ıhtimali yüzünden ilçedeki mağaza geçici olarak satışa kapatıldı

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.