Ereğli Spor Kulübünde görev değişikliği...

Zonguldak Ereğli Spor Kulübünde görev değişikliği yapıldı.

Yayın: 22 Mayıs 2020 - Cuma - Güncelleme: 22.05.2020 15:50:19
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada Basın Sözcüsü Eda Kertlez, mevcut Kulüp Müdürlerinin Genel Kaptanlık görevine getirildiğini belirtti.

Zonguldak Ereğli Spor (ZES) ve Kdz Ereğli Spor (KES) Basın Sözcüsü Eda Kertlez Kulüp Müdürü Tevfik Cengiz Demirci’nin Genel Kaptanlık görevine getirildiğini ve bundan sonraki süreçte Teknik Kadronun oluşumunda yetkinin tamamen kendisine verildiğini açıkladı.

Yazılı olarak yapılan açıklama şöyle;

‘Bilindiği üzere dünyayı saran Koronavirüs tedbirleri kapsamında ve İç İşleri Bakanlığımızın genelgesi doğrultusunda derneklerin toplu faaliyet yapması yasaklanmıştır. Uzaktan yapılan Yönetim Kurulu toplantıları ile bazı kararları alabilmekteyiz. Kulübümüzün video konferans aracılığı ile son yapmış olduğu Yönetim Kurulu toplantısında kulüp yönetim organlarında değişikliğe gidilmiştir. Kulüp Müdürümüz olarak görev yapan Tevfik Cengiz Demirci, çalışma düzenine erken adapte olması ve beklenenin üzerinde göstermiş olduğu performansı göz önüne alınarak yönetim kurulumuzun kararı ile kulübümüzün Genel Kaptanlığı görevine getirilmiştir. Ayrıca yeni sezonda Teknik Kadronun oluşturulmasında tüm sorumluluk kendisine verilmiştir. Eski Kulüp Müdürümüz ve yeni Genel Kaptanımız Tevfik Cengiz Demirci’ye görevinde başarılar diliyoruz. Kulüp olarak her zaman yenilikçi anlayışımızı sürdüreceğiz. İlginiz için teşekkür ederim.’

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.