Ereğli BİLSEM'den basit ve ekonomik dezenfektan yapımı...

Kdz. Ereğli Bilim ve Sanat Merkezi olarak son günlerdeki Koronavirüs salgını nedeniyle daha sık kullanmamız gereken dezenfektanlara, evde kolayca yapılabilen ve düşük maliyetli bir örnek vererek sosyal bir sorumluluk örneği oldu.

Sağlık Yayın: 14 Mart 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 14.03.2020 17:12:03
Editör -
Okuma Süresi: 32 sn.
Takip EtGoogle News

Sosya medyada Kimya Öğretmeni Gürol Keserci tarafından sunumu yaptı. Kdz. Ereğli Bilim ve Sanat Merkezi olarak son günlerdeki Koronavirüs salgını nedeniyle daha sık kullanmamız gereken dezenfektanlara, evde kolayca yapılabilen ve düşük maliyetli bir örnek vererek sosyal bir sorumluluk örneği oldu. Böylece karaborsada yüzlerce lira faiş fiyatlarla satılan dezenfektan ürünlerinin 5 lira gibi bir maliyetle  evde ne kadar basit ve ucuza hazırlanabileceğini göstermiş oldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.