En büyük hayalini YUNUS polisleri gerçekleştirdi...

Ekonomi Yayın: 24 Temmuz 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 24.07.2019 14:35:19
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Emniyet Müdürlüğü’nde görevli YUNUS Tim polisleri 18 yaşındaki zihinsel engelli olan ve YUNUS olmak isteyen Enes Demir’i doğum günüde YUUS polisi yaptılar. Sevinci gözlerinden okunan Enes, YUNUS Motoruna binerek fotoğraf çektirdi.

Ereğli’ de yaşayan 18 yaşında ki Zihinsel Engelli Enes Demir, hayalinde ki doğum gününü İlçe emniyet Müdürlüğü YUNUS timlerinin sayesinde gerçekleştirdi. Baba Cihan Demir ve anne Şerife Demir, oğullarının Yunus olmak istediğini ve doğum gününde YUNUS timi Polislerinden düzenlenecek olan partiye katılmalarını istedi. Gerekli izinlerin alınmasının ardından Yunus Timi komiseri Mehmet Taşkın, Yunus Timi polisleri Fatih Erbakan, Zafer Güneş ve Zelkif Çelik Enes’in doğum gününe katıldı. YUNUS Polisi olmak isteyen Enes’e YUNUS Polis kıyafetleri ve eldivenleri giydirildi. Doğum günü pastası getirilen Enes Demir, büyük bir mutluluk içinde doğum günü pastasındaki mumları üfledi. Son olarak ise Enes Demir, YUNUS timlerinin motosikletine binerek poz verdi.

Anne Şerife ve Baba Cihan Demir, oğullarına bu mutluluğu yaşatan İlçe emniyet Müdürü Ferdi Kuyu ve YUNUS timi polislerine sonsuz teşekkür ettiğini ifade ettiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.