Eğitim Sen yeni yönetim kurulunu belirledi.

Sağlık Yayın: 13 Ocak 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 13.01.2020 14:56:16
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 1 dk.
Takip EtGoogle News

(Eğitim Sen Karadeniz Ereğli Temsilciliği 11. olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. 5 kişiden oluşan yeni yönetim kurulunu belirledi.

Eğitim Sen Ereğli temsilciliği’nin yaptığı açıklamaya göre, sendika lokalinde toplanan olağan genel kurulda önceki dönem yönetim kurulu faaliyetleri ibraz edildikten sonra gerçekleştirilen seçimle yeni yönetim kurulu üyeleri Erdal Ardıç, Duygu Aydın, Ali Ekber Özden, Cihangir Bilgin ve Umut Egeli ’den oluştu. Yeni yönetim kurulunun, ileri ki günlerde toplanarak görev dağılımını gerçekleştireceği belirtilen açıklamada, bir önceki yönetim kuruluna, zorlu bir dönemde bu görevi sürdürerek, sendikal ve demokratik mücadeledeki sorumluluklarını yerine getirdikleri için teşekkür edildi. Açıklamada, yeni yönetim kurulunun da aynı anlayışla ve özveriyle sendikalarına sahip çıkmayı sürdüren üyelerin desteğiyle bu tarihsel görevi yerine getirme çabası içerisinde olacakları ifade edildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.