DTO’dan eğitime her ay tablet desteği..

Deniz Ticaret Odası Batı Karadeniz Bölge Başkanı İrfan Erdem, her ay düzenli olarak eğitime destek için 20 adet tablet bağışlayacaklarını belirtti.

Ekonomi Yayın: 25 Şubat 2021 - Perşembe - Güncelleme: 25.02.2021 13:23:55
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Deniz Ticaret Odası Batı Karadeniz Bölge Başkanı İrfan Erdem, DTO binasında düzenlenen ve Kdz.Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Kdz.Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Aksoy ve bazı okul müdürlerinin katıldığı toplantıda her ay düzenli olarak ilçe’de eğitim veren okullara 20 adet tablet bağışlayacağını açıkladı.

20 adet tabletin dağıtık töreninde konuşan Başkan Erdem; DTO’nun bölgedeki işlevini aktardıktan sonra, Kaymakam Çorumluoğlu’na tersaneler sorununa verdiği önemden dolayı teşekkür plaketi, geçtiğimiz ay covid-19 nedeniyle hayatını kaybeden Ali Doğru’nun oğlu Oğuz Doğru’ya anı plaketi takdim etti.

“AŞINI OL, SEVDİKLERİNİ KORU”

Okul Müdürlerine dağıtılan tabletlerin ardından Covid-19 ile ilgili açıklamalar yapan ve gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kaymakam Çorumluoğlu vatandaşları aşılarının vakti geldiğinde muhakkak gidip aşı olmaları gerektiğinin altını çizdi.

Çorumluoğlu; “Aşıya katılım oranını düşük görüyoruz. Dün 1750 civarı aşı yapılırken, bugün bu sayı 1000’lere düşmüş durumda. Vatandaşımız aşı olmuyor. Ama aşı olmadan her kendisine hem de sevdiklerine zarar veriyor. Buradan gazeteci arkadaşlar vasıtasıyla söylüyorum. Herkes aşısını olsun. Aşı zamanını kaçırmasın. Geçtiğimiz gün Ereğli Gazeteciler Derneğinden arkadaşlarda geldiler. Onlarla da konuştuk. Tedbirleri sıkı tutmazsak, işimiz zor”, dedi.      

“ÖĞRETMENLERİMİZİ AŞILARI YOLDA”                                            

Tüm Türkiye’de başlayan öğretmen aşıları ile ilgili gazetecilerin sorusunu yanıtlayan Kaymakam Çorumluoğlu, Vali Mustafa Tutulmaz ile sabah saatlerinde İl Milli Eğitim Müdürü’nün tbu konuda toplantı yaptığını belirterek; “Şuan talep oluşturuyoruz. Bu talepleri İl’e bildirdikten hemen sonra aşılarımız yola çıkacak. 1 hafta içerisinde tüm öğretmenlerimizin aşı olacağını düşünüyorum”, dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.