Diş Hastanesi skandalında sıcak gelişme...

Kdz.Ereğli ilçesi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Yüksel TUNCER hakkında ortaya atılan bir çalışan bayan personeline "Ahlaksız Teklifte" bulunduğu iddiası ortaya çıkması sonrasında bağlı olduğu kurumda sözleşmesi uzatılmayarak görevine son verilmişti. Diş hastanesi müdürü Yüksel Tuncer, hakkında yapılan iddialar üzerinde kanıt bulunamadı ve dosya kapandı. Tuncer soğuşturma yoktur kararının alınması üzerine hakkını aramak için adliyeye giderek kendisini bu olumsuz duruma maruz bırakanlara karşı suç duyurusunda bulundu.

Asayiş Yayın: 22 Temmuz 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 22.07.2020 23:01:47
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Takip EtGoogle News

İddiaya göre 2015 yılında diş hastanesi müdürü Yüksel Tuncer bir çalışanına ahlaksız teklifte bulunduğu iddiası üzerine hakkında dava açılmış,  soruşturma devam ederken Tuncer'in sözleşmesi uzatılmayarak  Alaplı Devlet Hastanesi'nde görev yapan Diş Hekimi Meltem Çavuşoğlu, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine Başhekim olarak getirildi. 

İl Sağlık Müdürü tararafından tayin edilen müfettiş,  gerekli araştırma ve soşturmayı yapmış, 5 sene sonra ortaya çıkarılan ve hakkında çalışanlarına ahlaksız teklifte bulunma iddialarına karşılık gelen herhangi bir kanıt bulunamaması neticesinde soruşturmanın kapatılmasına karar verdi. Bunun üzerine kendisine bu iddialara maruz bırakan kişilere karşı dava açmak ve hakkını aramak için diş hastanesi eski başhekimi olan Yüksel Tuncer soluğu adliyede aldığı öğrenildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.