Devrekte büyük yangın kontrol altına alındı.

Büyük yangında 120 kişilik mahalle boşaltılan yangında, bölge illerden de gelen destek ile kontrol altına alıdı.

Gündem Yayın: 31 Ağustos 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 31.08.2020 11:59:37
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Devrek’in Akçabey ile Tohumlar köylerinin üst kısımlarındaki tarlada başlayan yangının ormanlık alana sıçraması sonucunda devam eden yangın kontrol altına alındı.

Rüzgar sebebi ile hızla büyüyen yangın için çok sayıda gönüllü vatandaş ile birlikte 150 kişilik itfaiye ekibi görevlendirilirken sabah saatlerinde de çalışmalar devam ediyor.
Bölgeye Karabük başta olmak üzere çevre il ve ilçelerden destek ekipler gönderildi. Yaklaşık 10 hektar alanı kapsayan bölgede yaklaşık 40 arazöz, 3 dozer ve 100 kişilik ekiple çalışma yürütülüyor. Yangını söndürme çalışmalarına Karabük’ten helikopter havadan söndürme çalışmalarına destek verirken tedbir amaçlı 120 nüfusa sahip Dereköy Mahallesi boşaltıldı.

Yangını söndürme çalışmalarına Karabük'ten helikopter havadan söndürme çalışmalarına destek verdi..Söndürme çalışmalarına helikopter ile araçlarıyla bölgeye giden köylülerin de destek verdiği yangın, 40 arazöz, 3 dozer ve 100 kişilik ekip çalışmalarıyla  kısmen kontrol altına alındığı bildirildi..

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.