Devrek Belediyesinden vatandaşı düşünen bir hamle daha...

Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt Pandemi döneminde yaptığı işler ve aldığı önlemlerle vatandaşının takdirini toplamaya devam ediyor.

Siyaset Yayın: 04 Temmuz 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 04.07.2020 01:25:17
Editör -
Okuma Süresi: 5 dk.
Takip EtGoogle News

Pandemi süreci tüm dünyayı, ülkemizi ve Zonguldak’ı etkisi altına aldığı dönemlerde Devrek Belediye başkanı ilk etapta Pandemi fırsatçılarına sert tepki göstermiş ve onlara fırsat vermeme adına Belediye Halk Pazarını çok kısa sürede vatandaşının hizmetine sunmuş, daha sonra vatandaşa destek amaçlı maske ve dezenfektan dağıtmıştı. İlerleyen süreçte Dezenfektan kabini kurarak halkın sağlığını düşünen bir hamle gerçekleştirdi. Belediye olarak tüm imkanlarını zorlayan seferber eden başkan Çetin Bozkurt ihtiyaç sahiplerine gıda ve maddi yardımda bulundu.

 

ŞİMDİ DE GERİYE DÖNÜK ESNAFINA SAHİP ÇIKTI

CHP Belediye Başkanı Çetin Bozkurt’un başkanlığında toplanan Belediye Meclisi Temmuz ayı olağan toplantısında, esnafın geçmişe dönük reklam bedelleri, bu dönemde işyerlerini kapatmak zorunda kalan iş yeri sahiplerinin 3 aylık kira bedelleri, 3 aylık çevre temizlik vergileri ve su borlarının geriye dönük 3 aylık faizlerinin silinmesi kararı alındı.

 

GELDİĞİ GÜNDEN BUGÜNE HER GEÇEN GÜN SEVGİSİ DAHA DA ARTIYOR.

CHP Belediye Başkanı Çetin Bozkurt belediye başkanlığı koltuğuna oturduğu günden bu güne yaptığı tüm işlerde takdir ve sevgi toplamaya devam ediyor.

İlk günden hizmete kolları sıvayan başkan Bozkurt ilk etapta vatandaşın sorunlarına hızlı bir şekilde cevap verdi. Alt yapı ve üst yapı çalışmalarını aralıksız devam ettiren başkan  Karşıyaka Mahallesi Meydan düzenlemesi ve peyzaj çalışmalarını da hızlandırdı.  Önceki dönem belediye başkanı Semercinin yapmış olduğu ama Devreğin kültürünü yatsıtmayan Kent Meydanını yeniden yapılandırdı. Çok eski halini hatırlatan,eski nostaljisini koruyarak  günün şartlarına uygun modernize ederek Devrek’in kent meydanı olan Cumhuriyet Meydanını  tekrar eski canlılığına kavuşturdu.

Eğemenlik  piknik alanında da düzenlemelere giden Bozkurt hem çevre temizliğini sağladı hem de pikniğe gelen vatandaşların dinlenme ve eğlenme alanları imkanlarını arttıran hizmetler sundu.

Belediye Meclis salonunuda modernize ederek Devreğe yakışır salonuda Devreğe kazandıran olan Devrek Belediyesi  ayrıca yeni terminal alanında düzenlenen Kültür Sanat ve Sosyal İşler Müdürlüğü Hizmet Binası 2 Temmuz ayı olağan toplantısıyla hizmete soktu. Çok amaçlı 5.500 m2 alana sahip tesiste sergi, konferans , toplantı salonu , Belediye Kültür Sanat ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde kurslar açılacak olan tesisin bahçesinde ki kafeterya ile birlikte hizmet veren tesis İlçenin çok önemli bir eksikliği gidermiş oldu.

3 yıldır adeta çivi çakılmayan Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Devrek Belediyespor ve ilçe sporuna hizmet edecek olan Mesut Özil Spor  tesisinde çalışmaları başlatarak spor severlerin takdirini kazanan Çetin Başkan, Pandemi sürecinde evlerinden çıkamayan vatandaşlarla sosyal medya üzerinden canlı yayın başlatarak vatandaştan kopmayan Çetin Bozkurt vatandaşın dertlerini dinleyen, halkla iç içe, mütevazi kişiliği ile halkın sevgisini günden güne katlamaya devam ediyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.