Demirtaş:

Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, kamuoyunda süregelen dedikodulara son noktayı koydu.. Demirtaş: "Vekiller bizim vekillerimiz. Kavgaya gürültüye niyetimiz yok.",dedi..

Siyaset Yayın: 25 Haziran 2020 - Perşembe - Güncelleme: 25.06.2020 21:19:48
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Demirtaş konuşmasında “Olaya ismimiz karıştı, karışması da güzel bir olay, çünkü biz Ereğli, Gülüç’ün menfaatleriyle ilgiliyiz. Sanayi bakanımız Mustafa Varank’tan görüşme talep ettik, kaymakamımız, TSO Başkanımız, Ereğli Başkanımız ve İlçe Başkanımızla oraya gittik.

Olay son zamanlarda çarpıtıldı. Buna hiç gerek yoktu. Bakanımız bizi çok iyi karşıladı, oradan güler yüzlü şekilde ayrıldık. Bakanımız bunların olmayacağını, masada bizlerin de olacağını söyledi.

Erdemir’in gelişmesini biz de isteriz. Ama bakanımız dedi ki masada siz olmadan olmayacak, bu işi ağabey kardeş gibi çözeceğiz dedi. Vekillerimiz bizim vekilimizdir. Kavgaya gürültüye niyetimiz yok. Belediyemizin millet bahçesi için 5 milyonluk destek Erdemir’den verilebilir mi diye sordum. Bu benim doğal hakkımdır, ilçe başkanımızla,

Ahmet Çolakoğlu vekilimizle beraber gittik. Gülüç’e orman arazisinden bir kısım tahsis ettiler. Ben sadece Erdemir 5 milyon yardım edebilir mi diye sordum, Üç milyon versin, Ereğli’yi satın demedim. Cevher tozu Gülüç bölgesinde. Ereğli’ye kimsenin sırtının dönmek lüksü olmayacağını, biz iktidar partisi ve belediyesi olarak elimizi taşın altına koyacağız. Yarınlara güzel bir yer bırakmak için Erdemir de işin içinde olmalı. Bunun için bakanımıza gittik. Randevuyu alan ilçe başkanımızdır. Teşkilat olarak bunu Cumhurbaşkanımıza iletecek gücümüz var. Gerekli açıklamaları ilçe başkanımız yapacak. Biz değerlerimize sahip çıkacağız ama bunu kavga gürültü etmeden masada bitireceğiz.” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.