Covid-19 Zonguldak'ta son sayılar!

Zonguldak’ta il genelinde son 24 saatte 40 kişide daha koronavirüs testi pozitif çıktı. 1 kişinin de hayatını kaybettiği öğrenildi.

Gündem Yayın: 19 Ağustos 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 19.08.2020 23:38:56
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Son 24 saat içinde 1 kişi Covid-19 nedeniyle hayatını kaybedince Zonguldak genelinde toplam can kaybı da 79’a yükselmiş oldu.

EREĞLİ ALARM VERİYOR.

Ereğli ilçesinde Kovid-19 şüphesi ile 7 kişi, Alaplı ilçesinde ise 1’i bebek 3 kişi hastaneye kaldırıldı.

Alınan bilgilere göre Kızılcapınar Köyü Yukarı Mahallesinde ikamet eden pozitif temaslı 4 kişi, ilçe merkezinden ise 3 kişi Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Alaplı ilçesinde ise Musabeyli Köyü ikamet eden 1 kişi, Çamcılar Köyü Abacılar Mahallesinde ikamet eden Kovid-19 şüphesi ile biri bebek 2 kişi hastaneye kaldırıldı.

ÇORUMLUOĞLU CEZA YAZMAKTAN ÇEKİNMEYİZ!

Ereğli ilçesi Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Ereğli’de ”Sağlık İçin Hepimiz İçin” mottosu ile Covid-19 salgını nedeniyle alınan tedbirlerin denetimini yaptı. Çorumluoğlu ayrıca Ereğli’de Covid-19 salgını ile ilgili gelinen son durum hakkında gazetecilere bilgi verdi.

Özellikle; kahvehanelerde, kumar, filyasona hiç affımız yok. Filyasyonda evinde bulamadığımız kişiye kesinlikle cezayı yazıyoruz. Cezalarda affımız yok; çünkü hiç kimse başka bir kişinin hayatını riske edemez. Temel felsefemiz budur. Devlet olarak bunu sağlamak zorundayız.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.