Çorumluoğlu'ndan anlamlı mesaj...

Kdz.Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Siyaset Yayın: 07 Mart 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 07.03.2020 14:42:16
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Kdz.Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu mesajında şu görüşlere yer verdi;

“8 Mart 1977'de Birleşmiş Milletler tarafından kadınlara ekonomik ve sosyal alanda eşit hakların tanınması ve onaylanmasından bu yana, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü tüm dünyada, kadınların eşitlik, refah ve daha huzurlu yaşam özlemlerini dile getirdikleri dayanışma günü olarak kutlanmaktadır.

İnsan haklarının temeline de dayanan; kadınlarımızın sosyal, siyasal, ekonomik haklarının daha çok geliştirilmesi kadınların bu alanlardaki çalışmalarda teşvik edilmesi, bu anlamlı günde daha çok önem arz etmektedir.

Bununla birlikte, kadın hak ve özgürlüklerinin işlevsellik kazanması, sadece kadınlarımızın mücadelesi ile değil, aynı zamanda Sivil Toplum Örgütleri, basın-yayın organları, ilgili kuruluşlar ve tüm bireylerin katkılarıyla mümkündür.

Bizlerde, kadınlarımızın anne olarak, eş olarak, mesleğini icra eden üreten bireyler olarak toplumumuzda her zaman hak ettiği yerde olması için, hep birlikte elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz.

Bu vesile ile, toplum yapımızın temel taşı olan, sınırsız sevgi ve şefkat duygusuna sahip, varlıklarıyla onurlandığımız bütün kadınlarımızın “8 Mart Dünya Kadınlar Günü”nü kutluyorum.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.