Çorumluoğlu İlçemizde pozitif çıkan bir vakka yok!

Kdz.Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Kdz.Ereğli Devlet Hastanesi'ne gözetim altında tutulan 3 vatandaşın tahlil sonuçlarının beklendiğini açıkladı.

Yayın: 24 Mart 2020 - Salı - Güncelleme: 24.03.2020 22:30:34
Editör -
Okuma Süresi: 42 sn.
Takip EtGoogle News

Çorumluoğlu, Kdz.Ereğli ilçe genelinde koronavirüsü ile mücadelenin büyük bir titizlikle devam ettirildiğini, vatandaşların yetkililerinin çağrılarını ve uyarılarını dikkate alması gerektiğini söyledi. Kdz.Ereğli Devlet Hastanesi'ne 3 kişinin başvuruda bulunduğunu ve bu kişilerin hastanede gözetim altında tutulduğunu anlatan Çorumluoğlu, "İlçe genelinde şuana kadar sonuçları pozitif çıkan bir vakka yoktur. 3 Kişi gözetim altında tutulmaktadır ve tahlil sonuçları beklenmektedir. Vatandaşlarımızı evde kal çağrılarına hem kendileri hem toplum sağlığı adına uymalarını önemle istiyoruz" dedi.

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.