Çorumluoğlu Bozkurta çözüm bekleyen 15 sorunu iletti...

AK Parti İlçe Başkanı Av. Saffet Bozkurt'a ziyaretler devam ediyor. İlçe Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu'da Başkan Bozkurt'a hayırlı olsun' dedi.

Siyaset Yayın: 21 Eylül 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 21.09.2020 21:08:44
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Kdz.Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Av. Saffet Bozkurt'u ziyaret ederek; yeni görevinde başarılar diledi.

KISA ZAMANDA SONUÇ ALACAĞIMIZA İNANIYORUZ

Ziyaret sırasında konuşan Başkan Bozkurt; "Sizlerin liderliğinde Kdz. Ereğli'deki eksikleri tek tek tespit edip, ivedilikle çözüm yollarına bakacağız.

Sayın Kaymakamımız 15 maddelik sorun tespit dosyasını tarafımıza iletti. Yönetim Kurulu üyelerimizle birlikte üstünde çalışmaya başladık. İnşallah kısa zamanda sonuç alacağımıza inanıyoruz."dedi.

2 yıllık görev süremde çözülmesi gereken 15 sorun 

Başkan Bozkurt'un akabinde söz alan Kaymakam Çorumluoğlu, Bozkurt ve ekibine hayırlı olsun dileklerini iletmesinin ardından; "Sayın başkanın da belirttiği gibi, 2 yıllık görev süremde tespit ettğim, ivedilikle çözülmesi gereken 15 maddelik sorun tablosunu bir cd eşliğinde teslim ettim. Bu konuyu valimiz ile de görüştük. Çözüm önerileri ile ilgili görüşlerimizi de belirttik." şeklinde konuştu.

Öte yandan ziyarette AK Parti İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri ve AK Parti Zonguldak İl Genel Meclis Üyeleri Ali Kemal Karaca ve Hüseyin Engin'de hazır bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.