Coronavirüs ile mücadele eden herkese teşekkürler...

Kdz.Ereğli Kent Konseyi Başkanı, CHP Belediye Meclis üyesi Gökhan Günay, yazılı bir açıklama yaparak; koronavirüs süresince vatandaşına yardım ve hizmet üretmek için çabalayanlara teşekkür etti..

Yaşam Yayın: 20 Nisan 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 20.04.2020 12:54:23
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Açıklama şöyle:  

Milletleri millet yapan en önemli unsur birlik ve beraberlik içerisinde yaşayabilme bilincine sahip olmasıdır. Bir ülkeyi yıkmanın en kolay yolu da insanları birbirinden ayrıştırmak, insanlar arasına nifak tohumları ekmektir. Küresel güçler tarafından sıkça kullanılan bir terim olan ‘Böl-Parçala-Yönet’ taktiği, yıllar boyu Avrupa’da hüküm sürmüştür.  Türk insanı ise ataerkil bir toplum olmanın verdiği bilinçle hep bir arada kalmayı başarmış, ihtiyaç halinde birbirine sıkı sıkıya sarılmıştır. İşte bu günlerdeki sınavımız da budur. Birlikte olduğumuz sürece aşamayacağımız engel, üstesinden gelemeyeceğimiz sorun yoktur!.. Sadece hatırlamamız gereken gerçek, birlikte daha güçlü olduğumuzdur..

İçinden geçtiğimiz küresel salgın sınavından dolayı evde zarureti sebebiyle kalmak zorunda kalan pek çok vatandaşımız çalışamamış ve maalesef yardıma muhtaç hale gelmiştir. Yaklaşan mübarek ramazan ayı dolayısıyla da durum ehemmiyet kazandırmıştır.. Fakat ne güzeldir ki, bu süreçte Ereğli kenetlenmiş ve vatandaşına yardım etmek için kolları sıvamıştır.  

Bu vesileyle şahsım ve yönetimim olarak, başta Kaymakamımız İsmail Çorumluoğlu'na, Sağlık çalışanlarımıza, Vefa grubuna, Kdz. Ereğli Başkanımız Halil Posbıyık'a öngörüleriyle içinde bulunduğumuz bu Pandemi vakasını en az şekilde atlatmamıza yardımcı olan ekibine Başkan Yardımcılarına, Veteriner İşleri, Temizli İşleri, Fen işleri, İtfaiye Müdürlüğü, Sosyal İşler Müdürlüğüne, Kültür Müdürlüğüne, gece gündüz demeden çalışarak, sıcak aş hizmetini vatandaşlarımız evlerine kadar ulaştıran personelimize, Kumanya dağıtımı için Zabıta Müdürlüğüne, Ulaşım Hizmetlerine, Erdemir Genel Müdürü Salih Cem Oral'a, TSO Başkanı Arslan Keleş'e, 32. Esnaf Kredi Kefalet Başkanı Mehmet Azman'a, Esnaf odalarına, Emniyet Müdürümüze, İlçe Jandarma Komutanımıza, muhtarlarımıza, vatandaşımıza maske ulaştırmak için canla-başla çalışan gönüllülerimiz ve Kent Konseyi Kadın meclisi başkanımız Hayriye hanım’a, belediye meclis üyelerimize. AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır'a, CHP İlçe Başkanı Eylem Ertuğrul'a, İYİ Parti İlçe Başkanı Evrim Babaloğlu'na, MHP İlçe Başkanı Rahman Demirtürk'e, Sivil Toplum Kuruluşları Başkan ve Yöneticilerine, İş adamlarımıza, Basın Mensuplarımıza sabrınızla şefkatli ve sevecen tutumunuz için sonsuz teşekkür ediyorum. Sizlerin desteği olmadan başaramayız. Yardım elini en çok ihtiyaç duyduğumuzda uzattığınız için Teşekkürler..

Kent Konseyi Başkanı

Belediye Meclis Üyesi

Gökhan Günay

 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.