Corona nedeniyle eğitime verilen ara uzatılıyor.

Öğle saatlerinde başlayan 'eğitim' konulu COVİD-19 Bilim Kurulu toplantısının ardından Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ve Sağlık Bakanı Fahrettin KOCA açıklamalarda bulundu.

Eğitim Yayın: 25 Mart 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 25.03.2020 20:04:39
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

COVİD_19 hakkında ülkedeki  son gelişmeleri aktaran Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Verdiğimiz mücadelenin başarısı tek tek bireylere bağlıdır. Devlet burada yaptırım uygulayan kılavuzdur." 

Koca ayrıca Corona virüs nedeniyle hastanede yatan  2 hastanın iyileşerek  bugün taburcu edildiğini söyledi.

DIŞARI ÇIKMAK YOK! MİSAFİRE SARILMAK YOK!

 Dünnyayı tehdit eden COVİD-19 salgının ciddiyetini vurgulayan Sağlık Bakanı, sosyal hayatı asgari düzeye indirilmesinin, telefon sohbetlerinin uzun tutulabileceğini vurgusunu yaptı.

EĞİTİME ARA; 30 NİSAN'A KADAR

Bakan Koca, "Corona virüs nedeniyle okullarımız tatile girdi yönünde algı yanlıştır. Biz sadece ara verdik. Eğitim bir süreliğine internet üzerinden veriliyor. Uygulamayı lütfen tatil olarak görmeyin. Eğitime verilen ara uzatılacak. " dedi.

Televizyon yoluyla uzaktan eğitime başladıklarını söyleyen Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Uzaktan eğitim kısmı dışında da telafi çalışmaları başlayacak. 30 Nisan'a kadar okullarımızın tatil olması, uzaktan eğitimin devam etmesi konusunda bir karar söz konusu" ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.