Corona Morona dinlemediler baskın yediler...

Kdz.Ereğli'de bir adrese polis baskın yaptı, kapıyı çilingir açtı, 11 kişi kumar oynadığı iddiasıyla haklarında işlem başlatıldı.

Asayiş Yayın: 28 Nisan 2020 - Salı - Güncelleme: 28.04.2020 20:47:42
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Takip EtGoogle News

Kdz.Ereğli'de çilingir yardımı ile açılan iş yerinde kumar oynadığı iddia edilen 11 kişiye sosyal mesafeyi korumadıkları için idari para cezası uygulandı.  Alınan bilgilere göre Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Murtaza Mahallesi'nde bir adreste kumar oynandığı ihbarı üzerine harekete geçti. Polisin kapı açılmaması üzerine çilingir yardımı ile girdiği içeride 11 kişinin masalarda oyun oynadığı, oyun kağıtları ve taşların değişik yerlere saklandığı tespit edildi. İş yeri sahibine, "Kumar oynanması için yer ve imkan sağlanma" suçundan işlem yapılırken 11 kişiye de Kovid-19 tedbirlerini ihlal ettiğinden Hıfzıssıhha Kanunu'nun ilgili maddesi gereği toplam 34 bin 980 lira idari para cezası kesildi.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.