Çilek Eskrim Zonguldak’ın gururu oldu...

Dünya Yayın: 26 Nisan 2019 - Cuma - Güncelleme: 26.04.2019 14:12:04
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Türkiye Eskrim Federasyonu tarafından Antalya'nın Alanya ilçesinde düzenlenen, 9 ülkeden yaklaşık bin 500 sporcunun katıldığı, Uluslararası Eskrim Çocuk Kupası Turnuvası  maçları tamamlandı.

Alınan bilgiye göre, Türkiye Eskrim Federasyonu tarafından Antalya'nın Alanya ilçesinde düzenlenen, 9 ülkeden yaklaşık bin 500 sporcunun katıldığı, Uluslararası Eskrim Çocuk Kupası Turnuvası yapıldı. Karadeniz Ereğli’nin ve Zonguldak’ın gururu olan  Çilek Eskrim oyuncuları da bu turnuvada ilçemizi ve ilimizi temsil ettiler. "EFC U14 Circuit ve U12 -Kılıç Açık Turnuvaları" nda 3 gün boyunca hem yurt içi hem de yurt dışından 500’ü aşkın eskrimci piste çıkıp madalya mücadelesi verdi.

U12 Bayan kılıç kategorisinde Çilek Eskrim sporcusu Melike Bahar Doğan,  muhteşem bir performansla Gümüş madalya kazanırken,  yine U12 erkek kategorisinde Çağan Öztürk bronz madalya kazanarak Zonguldak’ın gururu oldular.

Çilek Eskrim antrenörü Barış Bahadır, konuya ilişkin Haber Merkezimize yaprığı açıklamada, “Çilek Eskrim olarak uluslararası bir turnuvada daha ilçemizi temsil ettik. Turnuvadan sporcularımız gümüş ve bronz madalya kazanarak Karadeniz Ereğli, Zonguldak hatta bölgemizin gururu oldular. Bu başarıda sporcularımız kadar ailelerinin de desteği çok önemli. Bizlerden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Karadeniz Ereğli Belediye Başkanımız Halil Posbıyık başta olmak üzere ailelerimize ve sporcularımıza çok teşekkür ediyorum. Hep birlikte bundan sonraki turnuvalarda daha büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum. “

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.