CHP'li Vekil sorumluları topa tuttu!...

Zonguldak-Düzce ve Akçakoca-Ereğli Yolu Çöktü, CHP'li Vekil sorumluları Topa Tuttu!...

Siyaset Yayın: 29 Mart 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 29.03.2021 20:58:42
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Zonguldak D-655 Karayolu’nda cumartesi gece saatlerinde meydana gelen heyelan sonrası ulaşıma kapanan yol ile ilgili olarak açıklama yapan CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, yolu yapanları ve çöküntü olayını ağır bir dille eleştirdi.

'Duble yollar yapıyoruz' diyen AK Parti'nin yüzünü kızartmalıdır'
 
Deniz Yavuzyılmaz sosyal medyasından, 'Yaparsa AK Parti yapar! Burası Düzce-Zonguldak karayolu. Bu yola meteor düşmedi. Dün gece deprem olmadı, sel olmadı. Ama bu yol çöktü. Şu andaki durum 'Duble yollar yapıyoruz' diyen AK Parti'nin yüzünü kızarrmalıdır' dedi. 

 

 

 

Akçakoca-Kdz. Ereğli Karayolu üzerinde hafta sonu medyana gelen heyelan nedeniyle çöktü. Heyelanın ardından yolun çift şeritli olarak kapatılmasıyla küçük araçlar köy yollarına yönlendirildi. Ulaşımın yeniden sağlanabilmesi için ise Karayolları ekipleri tali yol çalışması başlattı.

İKİ ayrı Yoldaki Çökmeler İçin Ekipler İş Başında

Düzce-Akçakoca arasındaki buradan 20. kilometre Akçakoca istikametinden 6. kilometrede heyelan meydana gelmişti.

Şu an yol kapalı ama köy yollarında ulaşım sağlanıyor. Karayolları çalışmaları bizzat ve sürekli takip ediyor. Amaç, hızlı bir şekilde servis yolunun sağlanması ve akabinde de oradaki heyelanın ortadan kaldırılıp yolun eski haline getirilmesi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.